Καλώς ήρθατε στη Gaioptima

Σχετικά Με Εμάς

Γνωρίστε μας καλύτερα

Gaioptima

ΠΟΛΥΕΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΦΥΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ

Αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία μας στο χώρο της λίπανσης, της θρέψης και της φυτικής παραγωγής , η GAIOPTIMA έρχεται να συμβάλλει στην πραγματοποίηση των επιδιώξεων σας: βελτίωση της απόδοσης και ανάδειξης της δυναμικής της εκάστοτε καλλιέργειας με υιοθέτηση κάλων πρακτικών γεωργίας πάντα μέσα από μεθοδευμένες κινήσεις και στοχευμενα βήματα

Έμπειροι Εδαφολόγοι

Λύσεις ειδικές για εσάς

Η ομάδα για τη γη σας

Με έδρα το Νομό Λακωνίας, η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους γεωπόνους με εξειδίκευση στον τομέα της εδαφολογίας πρόθυμους να προτείνουν συμβουλές και λύσεις στα μέτρα του αγρότη, του παραγωγού, του συνεταιρισμού. Είμαστε εδώ για να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας: εξειδικευμένη παροχή συμβουλών λίπανσης και θρέψης των φυτών βασισμένες στην ερμηνεία αναλύσεων εδάφους και φύλλων καθώς και τον επιτυχή σχεδιασμό άρδευσης στις γεωργικές  εκμεταλλεύσεις.

Ας μην ξεχνάμε ότι η γη απαιτεί φροντίδα και συνεχή παρακολούθηση γιατί τίποτα δεν γίνεται τυχαία. Στη GAIOPTIMA αντιλαμβανόμαστε την κάθε καλλιέργεια με τις ιδιαιτερότητές της λαμβάνοντας υπόψη το πλαίσιο όπως προσδιορίζεται από τις εργαστηριακές αναλύσεις και το σύνολο των  πληροφοριών  που μπορούμε να έχουμε στη διάθεσή μας.

Το όραμά μας δεν περιορίζεται στην ανταλλαγή προτάσεων και λύσεων, φιλοδοξούμε σε μια μακρόχρονη συνεργασία, επιζητούμε την υγιή τροφοδότηση εκ μέρους των εμπλεκόμενων, χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας. Με άλλα λόγια, είμαστε εδώ για να συμπορευτούμε και να κάνουμε τις αδυναμίες σας προτερήματα!

Γνωρίστε την ομάδα μας

Αρριανάς Δημήτρης - Gaioptima

Αρριανάς Δημήτρης

Απόφοιτος του τμήματος Φυτικής  Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών . Κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης στον επιστημονικό τομέα « Εδαφολογίας-Διαχείρισης Εδαφικών Πόρων» του τμήματος Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Υποψήφιος  Διδάκτωρ Μικροβιολογίας Εδάφους στο τμήμα Αξιοποίησης Φυσικών Πόρων και Γεωργικής Μηχανικής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργασιακή εμπειρία δύο δεκαετιών σε κορυφαία Ελληνική εταιρεία λιπασμάτων και εξειδικευμένης θρέψης καλλιεργειών. Ιδρυτικό μέλος της GAIOPTIMA.

Νταλιάνης Λεωνίδας

Κάτοχος πτυχίου Integrated Master Αξιοποίηση Φυσικών Πόρων & Γεωργικής μηχανικής από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (AUA) με ειδικότητα Εδαφολογία & Γεωργική Χημεία καθώς και Certificate Sustainable Agricultural Land Management από το University of Florida (UF). Μέλος του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος  (ΓΕΩΤ.Ε.Ε.) και ιδρυτικό μέλος της Gaioptima. Ερευνητικά ενδιαφέροντα:
Intelligent information systems in agricultural & environmental engineering 
Controlled environment agriculture

Αϊβαλή Παρασκευή

Απόφοιτη του Τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Σπουδών από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο(«Μεταπτυχιακή Ειδίκευση Καθηγητών Γαλλικής Γλώσσας» με πτυχιακή εργασία με θέμα την κινητοποίηση στη σχολική τάξη μέσα από τη λογοτεχνία). Μιλά Αγγλικά, Γαλλικά και Ισπανικά. Ύστερα από χρόνια απασχόλησης στον ιδιωτικό τομέα , τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε σχολεία Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Έχει συμμετάσχει σε πολυάριθμα προγράμματα πολιτιστικά και Αγωγής υγείας, έχει ασχοληθεί με ποικίλες δράσεις συναφείς με το αντικείμενο των ξένων γλωσσών.Ανήσυχο πνεύμα, πολυμαθής, εκπροσωπεί την εξωστρέφεια της GAIOPTIMA.

GAIOPTIMA, η ομάδα που θα χρειαστείτε για τη γη σας

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για να κλείσετε ραντεβού με ένα ειδικό μας.

Gaioptima Blog

Οι τελευταίες ενημερώσεις & άρθρα μας

Μπορείτε να επισκεφτείτε και το Blog μας για να διαβάσετε περισσότερα άρθρα μας στον σύνδεσμο εδώ.